Történetünk értékeinkkel és látásainkkal kezdődik! Küldetésünk, hogy a kultúrák és határok közötti hiteles történetmesélés révén összekapcsoljuk az embereket és a helyeket az egész életen át tartó tanulás, tapasztalatok és növekedés érdekében.

Inkluzív multikulturális oktatási történetek és média a világ minden tájáról. Pilóta New York City, USA Nairobi, Kenya, és most 1300 városban és 150 országban világszerte!

Globálisan változatos, tapasztalt és befogadó DreamTeam @itrustculture #TrustCulture. A The Pearl Dream, Inc. vállalatnál és globális leányvállalatainál vagy leányvállalatainál foglalkozunk a globális terjesztés hiányával és a hiteles multikulturális oktatási médiák inkluzív hozzáférésével a hírektől a tantervig és a nyomtatott, audio, video és XR történeteken keresztül DreamGalaxy platformunkon és megbízható márkahálózatunkon keresztül.

20 éves tapasztalattal rendelkezik a technológia, az automatizálás és az üzleti élet területén, valamint 8 globális tanácsadó!

Latest updates

As seen at TED, Global LearnTech, LearnPlatform, OnRamp Education …

Reviews

Welcome to DreamGalaxy Platform - Culturally Relevant Homeschool and Online Learning Programs for K12, HigherEd and Lifelong Learners!

May I have your name, please?